Kosár 0 Termék: 0 Ft

Vásárlási feltételek és Általános Szerződési Feltételek

Rendelés

 

 • Minden rendelésről e-mailben visszaigazolást küldünk, amennyiben Ön a rendeléséről nem kap visszaigazoló e-mailt kérjük, ellenőrizek a spam mappát is, és ha továbbra se lát visszaigazolást, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a „Cégünk” menüpont alatt található elérhetőségek egyikén. Amennyiben webes megrendelése után nem tudjuk elérni, az Ön által megadott telefonszámon vagy e-mail címen, rendelését téves rendelésnek vesszük és töröljük. 

Az áruházunkban a termékek és árak a készlet erejéig érvényesek. A rendeléseket érkezési sorrendben tudjuk teljesíteni, ezért, előfordulhat, hogy valamilyen termék kifogy még akkor is, ha az áruházban szerepel. Amennyiben egy megrendelésnél már nincs készleten a termék a vevőt minden esetben értesítjük telefonon vagy e-mail-en keresztül. 

 • A webáruházban feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. A HIRCON Tanácsadó Kft. fenntartja a jogot, hogy az árukészlet aktuális állapotára tekintettel a vásárló, a webáruházon keresztül leadott megrendelést visszautasítsa, ha az nem teljesíthető. A HIRCON Tanácsadó Kft. az egyes termékek vonatkozásában – különös tekintettel az aktuális akciókra is – fenntartja az árváltozás jogát. A HIRCON Tanácsadó Kft. rögzíti, hogy a webáruház által automatikus visszaigazoló üzenete nem tekinthető sem aláírt, írásbeli szerződésnek, sem pedig a HIRCON Tanácsadó Kft.- által tett kötelező vételi ajánlatnak. 
 • A rendelést minden esetben egyeztetjük telefonon vagy email-en keresztül, és ha drágább a termék, mint az oldalunkon szerepel, Ön minden következmény nélkül elállhat a vásárlástól. Amennyiben a Kozmetikumáruház.hu - Hircon Kft. minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére - különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszer hiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1"Ft-os árra, vagy egy nullával több, vagy kevesebb -, a Kozmetikumáruház.hu - Hircon Kft. nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Ön elállhat vásárlási szándékától. 

A minimum rendelési összeg 3000 Ft, ez alatt a webáruházban nem tud rendelést leadni.  

 • Azon termékeknél, amelyeknél fel van tüntetve a kizárólag egyedi megrendelésre felirat, azt kizárólag a vásárló kérésére szerezzük be a visszaigazolt áron! Mivel egyedi megrendelés történik, így az elállás joga e termékekre nem vonatkozik! 
 • A vásárló a rendelés leadásakor a következő információkat köteles megadni: 

 Szállítási mód, és az ehhez tartózó űrlap összes kötelező mezőjét. A fizetési módot, mely által tudomásul veszi az értéknövelt szolgáltatás árát! 

 • A Kozmetikumáruház.hu fenntartja az árváltoztatás jogát, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. A Kozmetikumáruház.hu fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Kozmetikumáruház.hu weboldalon.
 • A Kozmetikumáruház.hu oldalon található termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés után mégis kiderül, hogy a termék nincs raktáron, a Kozmetikumáruház.hu felveszi a vásárlóval a kapcsolatot, a megrendelés módosulhat, vagy a kifizetett összeget visszatérítjük. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.
 • A webáruházban található árak illetve a szállítási költségek az ÁFA-t tartalmazzák.
 •  Amennyiben lehetséges, a Kozmetikumáruház.hu tájékoztatja a vevőt email-es értesítés formájában, hogy rendelése mely fázisban van éppen.
 • 14 év alatt csak szülői engedéllyel szolgálunk ki vásárlót!

 

Házhozszállítás

 • Távol lévők között kötött szerződésnek minősül.
 • A futárnál készpénzzel illetve bankkártyával lehet fizetni.
 • A házhozszállítás díja Magyarország területeire 3-5 munkanap alatt történő szállítással és 15.000,- Ft alatti vásárlás esetén 1290 Ft. Amennyiben a rendelt csomag tömege meghaladja az 20 kg-ot, úgy a szállítás ára eltérhet.(A részleteket a szállítási feltételek menüpont alatt tekintheti meg.)
 • Előrefizetés 15 000 Ft alatt (csak akkor kérhető, ha előre utalja az összeget, vagy bankkártyával fizetett) 0-8990 Ft közötti vásárlás esetén 1290 Ft, 9000-14999 Ft közötti vásárlás esetén pedig 890Ft.
 • Utánvé15 000 Ft felett (Ön a kézbesítő futárnak) fizeti ki a vételárat és a szállítás költségét
  Előrefizetés 15 0000 Ft felett (Ön elutalja az összeget, Simple segítségével, vagy bankkártyával fizet) ingyenes.
 • 20 kg feletti csomag esetén minden megkezdett 20 kg -os csomag felára további  890 Ft/csomag.

 

Kiszállítás esetén

 

 • Szerződött partnerünk, a GLS futárszolgálat szállít. Telefonszámuk: 06 1 802-0265, +36 20 890-0660.
 • A rendelés kiszállításának napján, a GLS futárszolgálat minden esetben e-mail értesítést küld a kiszállítással kapcsolatos információkkal.
 • Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része.

 

Garanciális problémák és szavatosság
 
A Szolgáltató a minőségi problémák elkerülése végett a csomagolás és postázás előtt minden terméket átvizsgál.
Ha a Szolgáltató ennek ellenér hibásan teljesít, a Vásárló kérheti a termék garanciális cseréjét. A Szolgáltató hibásan teljesít, ha a Vásárló nem a megvásárolt terméket vagy termékeket kapja meg, ha a megrendelt termék törött, karcolt, vagy anyaghibás. Szolgáltató nem fogad el reklamációt arra hivatkozva, hogy a termékleírásban szereplő fotó és a valóságban kézhez kapott termék színárnyalata eltér egymástól.
 
A szavatosság feltételeit a Polgári Törvénykönyv és a 19/2014 (IV.29.). NGM rendelet tartalmazza.
 
A Webáruház szavatossági kötelezettséggel tartozik, amennyiben az eladott termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak. A teljesítést követő hat hónapon belül vélelmezni kell, hogy a felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt, ebben az időszakban a bizonyítás a Webáruház kötelezettsége. Ha a fogyasztó a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte, vagy azt ismernie kellett, a Webáruház mentesül a szavatossági felelősség alól.
 
Kellékzavatosság: A Vásárló választása szerint az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: kérheti a termék kijavítását vagy kicserélését, kivéve ha ez lehetetlen, vagy a Szolgáltató számára egyéb igény teljesítéséhez képest aránytalanul nagyobb költséggel járna. Igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását. A hiba a Szolgáltató költségére is kijavítható. Vásárló jogosult a szerződéstől elállni. Az Vásárló a kiválasztott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, azzal azonban, hogy az áttérés költségét köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot.

Az Vásárló köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Szolgáltatóval.
 
A szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogok már nem érvényesíthetőek.
 
Termékszavatosság: Az Vásárló termékszavatosság esetén kizárólag a hibás termék kijavítása vagy kicserélése kérhető.
 
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Termékszavatossági igény a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesíthető. E határidő elteltével e jogosultság nem érvényesíthető.
 
Termékszavatossági igény kizárólag az ingó dolog gyártójával, vagy forgalmazójával szemben gyakorolható. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén az Vásárló köteles bizonyítani.

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető, vagy
a termék hibája jogszabály, vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.


 

Elállási jog

 

 • A jótállási feltételek megegyeznek egy bolti vásárláséval, de amennyiben távol lévők között jön létre a szerződés élhet a 14 napos elállási joggal.
 • Az elállás jogát a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet részletesen szabályozza: részleteket itt olvashat. A Fogyasztó a kereskedővel létrejött szerződéstől jogosult indoklás nélkül elállni. A Fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének a napjától számított 14 napon belül érvényesítheti, valamint a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Hircon Tanácsadó Kft. Budapest 1039 Mátyás Király út 25, info@kozmetikumaruhaz.hu. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Fogyasztói kifogás jegyzőkönyv 
 • Elállás esetén a kereskedő az áru ellenértékét az elállást követő 14 napon belül a Fogyasztó részére visszafizeti. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Fogyasztó viseli. A csomag visszaküldés díja, amennyiben a cégünket veszi igénybe,  1.290 Ft a csomagküldés. Utánvéttel feladott csomagot nem veszünk át! Amennyiben nem tartózkodik az előre egyeztetett időpontban az előre egyeztetett helyen, úgy a felesleges futár kört kiszámlázzuk Önnek. A visszaküldött áru használatából illetve a nem rendeltetésszerű igénybevételből eredő károkat a Fogyasztó a kereskedő részére köteles megtéríteni. Fokozottan felhívjuk Vásárlóink figyelmét, hogy a Fogyasztói jogok csakis a magánszemélyeket (természetes személyeket) illetik meg. Ha cége nevében vásárolt, cége nevére kérte a számlát, akkor sem Önt, sem a cégét nem illetik meg a Fogyasztói jogok, így ilyen esetben nem élhet a 14 napos elállási joggal sem.
 • A termék az elállási határidő alatt kipróbálható, hiszen az az elállási jog lényege, hogy a 14 napos határidő alatt megbizonyosodhasson arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel-e az egyéni használati céljaink teljesítésére. A csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jog elvesztéséhez (kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek). Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbálta, hanem ezen felül is használta, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenéséért felelősséggel tartozik a vállalkozás felé. Csak akkor vagyunk kötelesek a terméket visszavenni, ha azt sérülésmentesen és az összes tartozékával együtt szolgáltatja vissza. Amennyiben a terméket már használta, és nem tudja azt a megfelelő csomagolásban, sérülésmentesen visszaszolgáltatni nekünk, akkor az eladó nem veszi vissza a terméket és nem fizeti vissza a termék árát, hanem a terméket a fogyasztó költségére visszaszállíttatja a fogyasztónak.
 • Amennyiben sérült a GLS csomagolás, NE vegye át a csomagot, és azonnal értesítse cégünket telefonszámaink valamelyikén vagy a info@kozmetikumaruhaz.hu címen. Amennyiben átvette a terméket, és utólag vette észre, hogy sérülés található a terméken, kérem NE használja azt, és értesítsen minket a kereskedelmi telefonszámaink egyikén!

 

 

Ügyfélponti átvétel

 • Bolti vásárlásnak minősül. 
 • Rendelést követően, e-mail-ben küldünk értesítést, mikor a megrendelt termék beérkezik átvételi pontunkra és a termék átvehető. Kérjük, csak abban az esetben fáradjanak átvételi pontunkra miután az átvételről értesítést kapnak, mivel webáruházként működünk az átvételi ponton készlettel nem rendelkezünk, ezért csak a megrendelt és beérkezett termékek vehetőek át. Amennyiben a megrendelt termék Önnek nem megfelelő, jogában áll elállni a vásárlástól. 
 • Személyes átvétel esetén a megrendelt termékeket 5 munkanapig áll módunkban tárolni. Amennyiben ez idő alatt a Megrendelő nem jelentkezik, a termékeket továbbértékesíthetjük. 
 • Címünk: 1039 Budapest, Mátyás Király út 25.
 • Előfordulhat, hogy nincs készleten minden termék, így kérjük, mielőtt személyen átvenné a terméket, érdeklődjön valamelyik telefonszámunkon (lásd cégünk). 
 • Ügyfélszolgálatunkon csak készpénzzel tud fizetni.
 • Garanciális ügyintézés telefonon: +36 70 623 5263. Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon az ügyfélszolgálat zárva tart. Nyitva tartás és elérhetőség a Cégünk menüpontban.

 

Adatvédelmi tájékoztató

 • Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
 • A létrejött szerződéseket a Kozmetikumáruház.hu - Hircon Kft. nem iktatja, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhetők.
 • A Szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető, a Kozmetikumáruház.hu - Hircon Kft. azonban kizárólag a Magyarország (Magyar Köztársaság) területére címzett megrendeléseket fogad el.
 • A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

 

Cookie szabályzat

A cookie-k apró, szövegből és számokból álló file-ok, amelyeket böngészője tárol az Ön számítógépén vagy eszközén.

A legtöbb cég weboldalhoz hasonlóan a Sportshop24.hu - Hircon Kft. oldala is cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb körű felhasználói élmény érdekében, hiszen a cookie-k révén a weboldal üzemeltetője képes Önt megkülönböztetni a többi felhasználótól.

A cookie-k nem futtathatók kódként, vírusokkal sem fertőzhetik meg számítógépét vagz eszközét, és nem teszik lehetővé, hogy általuk hozzáférjünk az Ön számítógépéhez vagy eszközéhez.

Törvény által előírt kötelességünk, hogy az Ön beleegyezését kérjük, ha a "nélkülözhetetlen" cookie-któl eltérő funkciójú cookie-t kívánunk elhelyezni Önnél.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cookie-k használatának megtiltásával (beleértve a nélkülözhetetlen cookie-kat is) előfordulhat, hogy az oldal bizonyos részeihez vagy szolgáltatásaihoz nem fog tudni hozzáférni, illetve hogy weboldalunk nem fog teljeskörűen működni.

További információkat a cookie-król, azok törléséről, illetve letiltásáról az allaboutcookies.org weboldalon találhat.

 

Békéltető testületek:

 

Baranya Megyei Békéltető Testület

Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.

Telefon: 0672-507-154

Fax: 0672-507-152

E-mail:bekelteto@pbkik.hu

Web: www.pbkik.hu

Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Telefon: 06-76-501-500

Fax: 06-76-501-538

Levelezési cím: 6001 Kecskemét Pf. 228.

Békés megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető testület

Cím: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Telefon: 06-66-324-976

Fax: 06-66-324-976

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testület

Cím:3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefon: 06-46-501-091, 501-870

Fax: 06-46-501-099

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület

Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefon: 06-1-488-2131

Fax: 06-1-488-2186

E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Telefon: 06-62-554-250/118

Fax: 06-62-426-149

E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Telefon: 06-22/510-310 vagy 06/22-510-323

Fax: 06-22-510-312

E-mail: fmkik@fmkik.hu

Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

Telefon:06-96-520-217

Fax: 06-96-520-218

E-mail: bekelteto@gymskik.hu

Hajdú-Bihar megyei Békéltető Testület

Székhely: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Ügyintézés helyszíne: 4025 Debrecen Vörösmarty u. 13-15.

Telefon: 06-52-500-710, 06-52-500-745

Fax: 06-52-500-720

E-mail: bekelteto@hbkik.hu

Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 3300 Eger, Faiskola út 15.

Telefon: 06-36-429-612/122

Fax: 06-36-323-615

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellet működő Békéltető Testület

Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park. 8. III. emelet 305.-306. szoba.

Telefon:20/373-2570

E-mail: bekeltetotestulet@jnszmkik.hu

Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

Telefon: 06-34-513-027

Fax: 06-34-316-259

Email: kemkik@kemkik.hu

Web: www.kemkik.hu

Nógrád Megyei Békéltető Testület

Cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány u. 9/A

Telefon: 06-32-520-860

Fax: 06-32-520-862

E-mail: nkik@nkik.hu

Web: www.nkik.hu

Pest Megyei Békéltető Testület

Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. emelet 240.

Levelezési cím: 1364 Budapest, Pf.: 81

Telefon: 06-1-269-0703

Fax: 06-1-269-0703

Somogy Megyei Békéltető Testület

Cím: 7400 Kaposvár, Anna u. 6.

Telefon:06-82-501-000

Fax: 06-82-501-046

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

Telefon: 06-42-311-544

Fax: 06-42-311-750

E-mail cím.: bekelteto@szabkam.hu

Tolna Megyei Békéltető Testület

Cím: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Telefon: 06-74-411-661

Fax: 06-74-411-456

E-mail: kamara@tmkik.hu

Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

Telefon:06-94-312-356

Fax: 06-94-316-936

Veszprém Megyei Békéltető Testület

Cím: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220

Telefon: 06-88-429-008, 08-88-814-111

Fax: 06-88-412-150

E-mail: bekelteto@veszpremikamara.hu

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.

Telefon: 06-92-550-513

Fax: 06-92-550-525

E-mail: zmbekelteto@zmkik.hu

Magyarország (Hungary) Nemzeti Fogyasztóvédelem Elérhetőségei: http://www.nfh.hu/

 

Hircon webhosting