Kosár 0 Termék: 0 Ft

Törzsvásárlói kártya

 

Hogyan válhat valaki Kozmetikumáruház törzsvásárlóvá?

 1. Vásároljon egy alkalommal minimum 30.000 forint értékben kozmetikai webáruházunkban!

 2. Vásárolja meg magának, vagy szeretteinek, ismerőseinek egy egész évre törzsvásárlói kártyánkat 3500 Ft-ért!

Bármely fenti feltétel teljesítése esetén kozmetikai webáruházunkban igényelhet Kozmetikumáruház törzsvásárlói kártyát.

Törzsvásárlói kártya vásárlás


Miért jó Kozmetikumáruház törzsvásárlónak lenni?

 1. A Kozmetikumáruház törzsvásárlói kártya tulajdonosa minden megvásárolt termékből 10% kedvezményt kap. (A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és kiárúsításban szereplő termékekre.)

 2. Ha megadja e-mail címét a törzsvásárlói kártya rendelésénél, akkor a mindenkori akcióinkról, újdonságainkról rendszeres hírlevélben tájékoztatjuk Önt.

 

Kozmetikumáruház törzsvásárlói kártya használata:

1, A www.kozmetikumaruhaz.hu oldalon a "Kozmetikumaruhaz termékkategóriák" menüpontra kattintva válassza ki a megfelelő terméket, termékeket. 

2. Lépjen tovább a "Kosárba rak" gombbal. 

3. Írja be a törzsvásárlói kártya azonosítókódot az "Árengedmény és utalvány kódok" résznél, a "Kupon Érvényesítése" feletti mezőbe. 

4. Kattintson a "Tovább a Pénztárhoz" menüpontra, és válassza ki, hogy vendégként, vagy regisztrációval folytatja a vásárlást. Ezt követően a "Tovább" gombbal léphet tovább a szállítási és számlázási információk megadásához. 

5.  A "Tovább" gombra kattintva adja meg, hogy személyes átvétellel, vagy kiszállítással szeretné-e kézhez kapni a terméket, majd válassza a kártyás fizetési lehetőséget.

6. Nézze át, majd véglegesítse rendelését a "Rendelés elküldése" gombbal. 


Bármilyen kérdése van a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön a  Kozmetikumáruház információs vonalán: +36 70 410 6920.

 

Kozmetikumáruház csapata 

Hircon webhosting